Hejsa

Jeg har købt et trådløs USB netkort model Zyxel NWD2705. Jeg har installeret det medfølgende Zyxel Utility program som skal bruges til at konfigurere USB netkortet, men jeg er løbet ind i store problemer jeg ikke helt kan forstå...

Zyxel Utility programmet er installeret og der er kommet et ikon på Skrivebordet. Når jeg trykker på ikonet for at starte programmet kommer program-vinduet fra på Skrivebordet i et split-sekund, hvor efter det forsvinder og der bare er et Zyxel ikon nede i bunden af Skrivebordet, dette ikon forsvinder dog også efter ganske få sekunder. Det er som om programmet prøver at starte, hvor efter der sker en eller anden fejl som gør at det alligevel ikke kan starte.

Jeg har uploadet 3 billeder der viser hvad der sker.

Billed #1: Jeg trykker på ikonet for programmet og det starter op i et sekund, hvor efter programvinduet forsvinder.

http://postimg.org/image/jdr776oh1/

Billed #2: Ikonet kommer frem på bundlinien, men der sker intet hvis jeg trykker på det ud over at jeg kan vælge Exit og intet andet. 

http://postimg.org/image/t7h4xz0d3/

Billed #3: Efter jeg har prøvet at starte programmet og det automatisk lukker ned selv, fremgår det bare af Joblisten uden jeg kan gøre noget med programmet. 

http://postimg.org/image/fffxvaad9/

Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe, eller har mulige løsninger til mit problem, da jeg er ved at gå helt amok pga den nye elektronik ikke virker..

På forhånd mange tak :)